Londraya nasil gidilir

Londraya en kolay gitme yolu tabiki havayolunu kullanmaktir. Cunku Londrada Turkiyenin bir cok yerinden cift yonlu ucuslarin yapildigi havaalanlari bulunmaktadir. Istanbul,Ankara ve izmir gibi buyuksehirlerimizin yani sira Adana ve Gaziantep gibi sehirleride son zamanlarda ozellikle yaz aylarinda direkt ucuslar yapilmaktadir. Turk hava yollari,Pegasus gibi anadolu jet son zamanlarda bu ucuslari yapan sirketler arasina girmistir.

En uygun fiyat easyjet isimli sirkettedir. Ama bu sirket londrada Gatwick ve Stanstead havaalanlarina inmektedir. Londra Heathrow havaalanina iner iseniz merkeze ulasma konusunda daha sansli olacaksiniz. Cunku heathrow havaalanindan Londra merkeze cesitli otobusler,heathrow express ve metro hatlarindan Piccadilly hattini kullanabilirsiniz.Her ne kadar gatwick ve stanstead merkeze tren hizmetleri olsada heathrowa oranla daha uzaktir.

Londra ve ingiltere Turkiyeden avrupada gidebileceginiz en uzak lokasyonlardan biri oldugundan ucus suresi 3 bucuk ila 4 saat arasinda degismektedir.

Kendi ozel arabanizla londraya gelmek icin navigasyon araclarini kullanmani onerilir.

Londra’daki hava alanlari

[fbcomments]