Dil okulu secerken nelere dikkat edilmeli?

Yurtdisinda ve ozellikle ingilterede dil okuluna gitmek istiyorsaniz kapsamli bir arastirma yapip ona gore geleceginizi planlamanizda fayda var. Dikkat etmeniz gereken seylerin basinda dil okulunun bulundugu bolgenin dogru secilmesi gerekmektedir.

Ingilizce ogreniyorken tam olarak nasil sekilde ve hangi aksanda ingilizce ogrenmek isterseniz ona gore secim yapmaniz gerekmektedir. Tam bir ingiliz aksani ile birlikte grammer bilginizide yuksek tutmak isterseniz Londrada bir dil okuluna yazilmaniz sizin iyiliginize olacaktir. Londrada fiyatlar biraz yuksek oldugunu dusunuyorsaniz yada herhangi baska bir nedenden dolayi baska bir bolgeyi dusunuyorsaniz Guney Ingilterede tavsiye edilmektedir bu acindan bakildiginda.

Dil okulunda iken disarida her turlu yabanci ulke vatandaslariyla karsilacagininzdan dolayi yabancilarin az oldugu bir yerde bulunan okula mi gitmelisiniz yada bu sizin acinizdan yararli mi olacagini konusundan emin olamiyor iseniz bu konuda uzmanlara sorup bilgi alisverisinde bulunabilirsiniz.

[fbcomments]